Olavsfestdagene

Partnere

Hovedsamarbeidspartnere

sirkel_logoer_sp1_opt

Sparebank 1 SMN

SpareBank 1 SMN er en regional, lokal og selvstendig bank med lange tradisjoner for å bidra til vekst og utvikling i lokalsamfunnet. Olavsfestdagene viderefører en tusenårig tradisjon rundt Olavsarven, og har blitt en av landets viktigste kirke- og kulturfestivaler. Med et hovedkontor bygget over Olavskirken, er banken tett knyttet til denne tradisjonen. Sammen får vi ting til å skje.

sirkel_logoer_adressa_opt

Adresseavisen

Olavsfestdagene er en folkefest som er viktig for hele Midt-Norge. Gjennom sitt mangfoldige program setter de fokus på verdier og opplevelser publikum lar seg begeistre av år etter år. Adresseavisen er stolt samarbeidspartner til Olavsfestdagene fordi denne festivalen gjør vår region rikere gjennom det samfunnsoppdraget de utøver.

sirkel_logoer_echahls

EC Dahls Eiendom

E. C. Dahls Eiendom AS utvikler eiendommer i Trondheim sentrum og jobber hver dag for å gjøre byen mer vital og levende. Selskapet er en langsiktig eiendomsaktør som ved hjelp av tilrettelegging for næring og bolig vil skape liv i byen. Olavfestdagene fyller byen med kultur, folk og liv under festivalperioden. Sammen med festivalens verdisyn, samfunnsoppdrag og arrangementer kan vi sammen gjøre Trondheim til en enda mer attraktiv by både å besøke, bo og jobbe i.

Trondheim Kraft

Vi støtter med glede positive aktiviteter i nabolaget, og ser frem til sommerens store folkefest. Vi håper Olavsfestdagene blir en minnerik opplevelse for store og små i byen vår.

Samarbeidspartnere

 

Partnere

 

Festivalpartnere

 

Leverandører

 

Offentlige bidragsytere og partnere

 

Bli partner?

Vil du bli partner?

Har du lyst til å bli partner av Olavsfesdagene og bidra til en av Trondheims største kuluropplevelser? Ta kontakt med markes- og sponsorsjef Roar Raaen Aksnes (+47 73 84 14 50).

Bli partner