Olavsfestdagene

Billettinformasjon

Kjøpe billetter

Du kan kjøpe billetter gjennom våre programsider, på billettservice.no, på telefon +47 815 33 133, hos Narvesen, 7-Eleven og på turistkontoret i Trondheim. I festivalperioden vil det også være mulig å kjøpe billetter på festivalarenaene og i våre salgsboder i Nordre gate, på Torvet og ved Erkebispegården. Billetter til kinoforestillingene kjøpes via trondheimkino.no.

Kjøp billetter fra programsidene

Hente billetter

Hentefrist er to dager fra bestillingsdato. Billettene kan du hente hos Narvesen, 7-Eleven, turistkontoret i Trondheim og i våre salgsboder. Uavhentede billetter legges ut 60 minutter før forestilling. Kjøpte billetter refunderes ikke.

Rabatter

Enkelte arrangementer har rabatt for barn (under 3 år er gratis, rabatt t.o.m. 15 år), og student- og honnørrabatt (f.o.m 67 år/honnørbevis). Det er ingen aldersgrense på arrangementer under Olavsfestdagene, unntatt ved SpareBank1-scenen på Royal Garden og Dokkhuset, som har egne aldersgrenser. Ved kjøp av billett til ordinær pris, får den som har ledsagerbevis gratis inngang for sin ledsager.

Plasser

I Vår Frue kirke er det nummererte plasser. Noen arrangementer i Nidarosdomen har prisklasser fordelt på seksjoner (nord, sør, øst og vest). Øvrige festivalarenaer har unummererte plasser. I Borggården er det kun ståplasser, unntatt på Salmekveld.

Innslipp

Innslipp til konserter er 30 minutter før start (60 minutter før start i Borggården). Det er av sikkerhetshensyn ikke tillatt med paraplyer eller stoler i Borggården.

Transport

De fleste av våre arrangement foregår i Midtbyen. Derfor oppfordrer vi alle til å benytte seg av AtBs tilbud og reise kollektivt til festivalen. Les mer om rutetilbudet, billetter og priser i Trondheim og Sør-Trøndelag på atb.no eller ring ruteopplysningen 177 / 02820.

Andre arrangementer

Billetter til museer, utstillinger og liknende kjøpes ved inngangen til arenaen. Omvisning i Nidarosdomen kjøpes i Nidarosdomens besøkssenter på Vestfrontplassen.

 

Tilgjengelighet

Olavsfestdagene forsøker å gjøre arrangementene tilgjengelige for så mange som mulig, også for besøkende med spesielle behov.

Vi tilbyr tegnspråktolker under åpningsseremonien i Borggården og på Vestfrontmøtene, og har teleslynge som helt eller delvis dekker de fleste store arenaene. Det gjelder Borggården, Vestfrontplassen, Ytre Kongsgård, Sparebank1-scenen på Torvet, Vår Frue kirke og Olavshallen. Det er rullestolplasser i Nidarosdomen, i Borggården, på Vestfrontplassen, på Ytre Kongsgård, i Vår Frue kirke, i Olavshallen og i Borggådens utekafé.

Ledsagerbevis aksepteres ved alle arrangementer.

Borggården

Under kveldskonsertene i Borggården er det egen rampe for rullestoler ved steintrappa foran den såkalte bispefløya. Rullestolbrukerne får med seg én ledsager. Det er en storskjerm rettet mot plassen, og det er egen servering med handikap-toalett like i nærheten. Det kan være trangt om plassen på dette området, men vi forsøker å tilrettelegge så langt det er mulig.

På dagtid vil det være en egen rullestolrampe til kaféen slik at kaféområdet også er tilgjengelig for tunge el-rullestoler.

Den høyre delen av Borggården sett fra publikumsplassene er dekket av teleslynge. Åpningsarrangementet tirsdag 28. juli kl. 13.00 tolkes av tegnspråktolker.

Informasjon om tilgjengelighet på de andre arenaene finner du under hvert enkelt arrangement.