Tilbake

Vamp

For to år siden spilte de for flere tusen i Borggården. Nå er de tilbake for å spille i en svettere og mer intim setting.For to år siden spilte de for flere tusen i Borggården. Nå er de tilbake for å spille i en svettere og mer intim setting.

Spør du mange av de største artistene som har solgt ut arenaer verden over om deres beste konsertminne, er det ofte de små, autentiske opplevelsene som sitter dypest. Der de møter fansen ansikt til ansikt bare få meter unna.

De absolutt beste konsertøyeblikkene oppstår ofte i disse magiske små møtene mellom publikum og deres idoler. Og nå får du muligheten med Vamp på Sparebank1-scenen på Ytre Kongsgård, en av festivalens minste konsertscener. Vamp har vært et av landets aller mest folkekjære band de siste to tiårene. Med sin levende og vitale fremtoning, har det hardtarbeidende bandet en helt egen evne til å berøre og samtidig løfte stemningen til himmels.

Bandet fra Haugesund har holdt det gående siden 1991 og har til nå gitt ut ni studioalbum, fått ti gullplater, tre platinaplater, to trippelplatina og fem Spellemannpriser. De ble kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2006.

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn