Tilbake

UTSETTELSE: Konsertstart kl. 22:00 Valkyrien Allstars

Valkyrien Allstars er forsinket fra Oslo, men er på vei til Trondheim. Konserten blir derfor utsatt en time, til kl. 22:00. Dørene på Sparebank 1-scenen likevel til opprinnelig tid. To hardingfeleValkyrien Allstars er forsinket fra Oslo, men er på vei til Trondheim. Konserten blir derfor utsatt en time, til kl. 22:00. Dørene på Sparebank 1-scenen likevel til opprinnelig tid.

To hardingfeler. Som erobrer Norge og utlandet og spiller seg inn på alt fra hitlister via ambassader til undergrunnsklubber og konsertsaler.

Hørt det før? Vel, egentlig ikke!

Valkyrien Allstars har etter knallhardt arbeid og hundrevis av spillejobber vokst til å bli Norges største folkemusikkband. Helt siden oppstarten i 2005 har de vært et unikum i norsk musikk, og er allerede en attraksjon over store deler av verden. Debutalbumet fra 2007 har for lengst solgt til langt forbi gull her hjemme. Gruppa har besøkt en rekke land: Kina, Japan, Slovakia, Montenegro, Skottland, Tyskland, Danmark, Tyrkia og England, og turnert Norge fra ende til ende flerfoldige ganger.

10. oktober 2014 slapp Valkyrien Allstars sitt fjerde album, deres klart beste så langt; et album som viderefører og foredler bandets unike sound, og som på ny fornyer norsk folkemusikk.

Dette kommer til å bli et forrykende musikalsk show på Sparebank 1-scenen!

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn