Tilbake

Tom Waits´ Evangelium med «Rain dogs»

Tolkningen av Tom Waits´ klassikeralbum fra 1985 avslutter «Supertirsdag» under Olavsfestdagene – etter h-mollmessen i Nidarosdomen.  Tom Waits’ univers er en mørk bar i et skummelt smug hvoTolkningen av Tom Waits´ klassikeralbum fra 1985 avslutter «Supertirsdag» under Olavsfestdagene – etter h-mollmessen i Nidarosdomen.

Tom Waits’ univers er en mørk bar i et skummelt smug hvor skjeve eksistenser og tragiske skjebner møter falne poeter og håpløse romantikere for å konkurrere om hvem som har møtt mest motgang i livet. Tom Waits’ univers er en kai i Karibien hvor pirater drikker rom og danser tango mens de synger om terningspillende dverger og dystre hemmeligheter fra de syv hav, akkompagnert av en ustemt gitar og et rustent pumpeorgel. Tom Waits’ univers er en gammel krok som ringer til sin ungdoms elskede som han ikke har sett i uminnelige tider og kniper en tåre da han hører hennes stemme.

Hva Tom Waits’ univers enn er, har Raindogs bestemt seg for å gjenskape det foran et publikum, nå som mannen selv nesten har holdt opp med å spille konserter.

Kombinasjonen med Ole Johnny Stenslands fantastiske stemme og Ole Jonas Storlis virtouse pianospill betyr at musikken, samtidig med å være tro mot det originale materiale, også gir plass til musikernes egen fortolkning.

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn