Tilbake

Tom Roger Aadland – Dylan på norsk

Aadland tolker idolet sitt, Bob Dylan, på nynorsk - vakkert og nært. Dette blir en helt særegen konsert.Tom Roger Aadland er den aller fremste Bob Dylan-tolkeren her til lands. Med tekster gjendiktet på nynorsk, er det gjennomført vakkert og ekte.

Aadland startet sin hyllest til Dylan med albumet Blod på spora i 2009, basert på det legendariske Blood on the tracks fra 1975. Han har imponert både kritikere og publikum med de virkelighetsnære og personlige tolkningene, som absolutt står på egne bein.

Med egne vemodige, ettertenksomme betraktninger, men også humor, finner han en middelvei mellom direkte oversettelser og nye vrier. Ordsmeden fra Haugesund behandler låtene på en måte som ikke står tilbake for mesteren selv! Aadland kom i fjor med en ny tolkning av sin helt, med albumet Blondt i Blondt. Dette ble kåret til årets album av NRK P1s Norsk på norsk og har fått ekstatiske anmeldelser over hele fjøla.

Det er dette vi får fremført under Olavsfestdagene når Aadland går på scenen med fullt band. Du trenger ikke en gang å like Dylan – dette blir noe helt for seg selv.

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn