Tilbake

Salmekveld i Borggården

Et av festivalens mest tradisjonsrike arrangement samler folk i alle aldre til hyggelig allsang og stemningsfull musikk.Et av festivalens mest tradisjonsrike arrangementer samler folk i alle aldre til hyggelig allsang og stemningsfull musikk med Paal Flaata, Ingrid Olava, Tuva Syvertsen, Solfrid Mollan og Moddi.

I år som i fjor er det Tord Gustavsen som er kapellmester sammen med sitt sterke band. Erik Hillestad fra Kirkelig Kulturverksted er konferansier og loser oss gjennom en rekke sterke solister og et rikholdig låtmateriale. Mannen med den store stemmen, Paal Flaata fra Midnight Choir, Tuva Syvertsen, kjent fra Stjernekamp og Valkyrien Allstars, visesanger Moddi, popartist Ingrid Olava, Solfrid Mollan og kammerkoret Aurum stiller opp for å sikre den musikalske kvaliteten.

Salmekveld er det arrangementet under Olavsfestdagene som trekker flest personer fra forskjellige steder i landet. Borggården fremstår denne kvelden som en hyggelig møteplass for sangglade mennesker som søker et fellesskap i den gode stemningen.

En herlig sommerkveld av de sjeldne – bli med du også!

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn