Tilbake

Salmekveld i Borggården

Med: Bjarne Brøndbo, Sigvart Dagsland, Marthe Wang, Solveig Slettahjell og Kammerkoret Aurum.Med: Bjarne Brøndbo, Sigvart Dagsland, Marthe Wang, Solveig Slettahjell og Kammerkoret Aurum.

Salmekveld er det arrangementet under Olavsfestdagene som trekker flest personer fra forskjellige steder i landet. Borggården fremstår denne kvelden som en hyggelig møteplass for sangglade mennesker som søker et fellesskap i den gode stemningen. En herlig sommerkveld av de sjeldne – bli med du også!

Bjarne Brøndbo kommer til salmekvelden for å gjøre porten vid. Å synge sanger i kirka som ingen kan, det er jeg ikke så glad i. Jeg er med for å gjøre døren høy og porten vid. Jeg tror at man kan være en god troende og kristen selv om man har gjort ting i livet som ikke er forenelig med det som står i den store boka.

Han ga ut en salmesamling med såkalte folkelige salmer i 2003. Han skal fremføre fra denne også nå. Salmer som blir brukt av alle, men som aldri ble vurdert for salmeboka, er min greie. Det handler om å ufarliggjøre dette. Det handler om livet uansett hvordan man vrir og vender på det, sier Brøndbo.

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn