Tilbake

Rasmus og Verdens beste band

Rasmus Rohde på gitar og sang, Erlend Smalås på tuba, bass og sang, og den serbiske super-trekkspilleren Jovan Pavlovic på trekkspill. I tillegg har de med seg Carl Haakon Waadeland på trommer. Alle fire er drevne, profesjonelle musikere. De har bakgrunn fra blant annet Trøndelag Teater og jazzlinja på NTNU, og har spilt med Åge Aleksandersen, Hans Rotmo, Knutsen og Ludvigsen, Stian Carstensen og Kristin Asbjørnsen.      Hvem kan motstå å synge med når Rasmus og bandet hans spiller alle sine kjente sanger?

Det blir garantert allsang når Rasmus og Verdens beste band spiller sanger som handler om kyssing, om tante som har en tuba i nesen, om farmor og mormor som er kjærester, og om puppan te pappa. Og kanskje noen fra publikum til og med må opp på scenen og hjelpe til med å blåse såpebobler?

Bandet som har vunnet to Spellemannspriser, har blitt sammenliknet med Knutsen og Ludvigsen, og spiller humoristisk og fengende musikk for både barn og voksne. I november og desember gjorde Rasmus og Verdens beste band stor sukesess da de sto på hovedscenen på Trøndelag Teater med musikalen Puppan te Pappa. Musikalen ble vist for over 20 000 publikummere!

Gikk du glipp av denne? Kom på konsert i Sparebank1-teltet, da vel.

Rasmus og Verdens beste band består av Rasmus Rohde på gitar og sang, Erlend Smalås på tuba, bass og sang, og den serbiske super-trekkspilleren Jovan Pavlovic på trekkspill. I tillegg har de med seg Carl Haakon Waadeland på trommer. Alle fire er drevne, profesjonelle musikere. De har bakgrunn fra blant annet Trøndelag Teater og jazzlinja på NTNU, og har spilt med Åge Aleksandersen, Hans Rotmo, Knutsen og Ludvigsen, Stian Carstensen og Kristin Asbjørnsen.

 

 

 

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn