Tilbake

Rasmus og Verdens beste band

Nylig vant bandet sin tredje Spellemannspris, nå inntar de selve storstua på Olavsfestdagene! De underfundige, morsomme, viktige og knakende gode låtene til Rasmus og Verdens beste band er det perfekte utgangspunktet for en herlig familiekveld i Borggården. Nylig vant bandet sin tredje Spellemannspris, nå inntar de selve storstua på Olavsfestdagene! De underfundige, morsomme, viktige og knakende gode låtene til Rasmus og Verdens beste band er det perfekte utgangspunktet for en herlig familiekveld i Borggården.

For når ungene synes det er helt vilt artig med folk som faller ned i do eller å peke på puppene til pappa og le, er det fremdeles mange underliggende referanser også for de godt voksne. Denne tosidigheten til Rasmus og Verdens beste band har gjort dem til den fremste leverandøren av barne- og familiemusikk her til lands.

Det usedvanlig aktive bandet spiller konserter og har forestillinger for barn året rundt. Nå skal de stå på festivalens aller største scene foran alle sine største fans – og forhåpentligvis noen nye! For alt tyder på at låtene til Rasmus og vennene kommer til å bli tidløse klassikere – vårt tids Knutsen og Ludvigsen, om du vil.

Nylig vant de spellemann for beste barneplate. Bandet vant også Spellemannspris i 2007 og 2010 for albumene Kyssing e hæsli og Puppan te pappa.

– Det er en veldig fin anerkjennelse. Vi har vunnet et par Spellemenn før, men det er stas å gjøre det igjen. Det er fint at vi kan lage barnemusikk som det settes pris på i hele landet. Det kom mange bra barneplater i fjor, så det er stas, sa Rohde til Adresseavisen.

Bandets tekster innbyr til både undring og dans og er fantastisk instrumentert. Denne kvelden kan du gå hjem sammen med barna og ha en håndfull nye historier og tema som garantert kommer opp på sengekanten. Som hvor ballongene blir av når de flyr avsted og blir borte på himmelen.

 

Vil du stå på scenen med RASMUS OG VERDENS BESTE BAND under konserten i BORGGÅRDEN 30. juli?
Rasmus ønsker å få med seg Verdens Beste Barnekor på konserten under Olavsfestdagene. Barn fra 6 år og oppover kan melde seg på og bli med å synge sangene «Ballongsangen» og Puppan til pappa».
Øving i Borggården kl.12.00, konsert kl.17.00. Bindende påmelding, først til mølla.
Mer info og påmelding HER
Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn