Tilbake

Rabalderdans og utstillingsåpning

Rabalderdans er et gratis tilbud i kreativ dans og bevegelse for barn i barnehagealder. Gjennom ledet improvisasjon og oppgaver utfolder vi oss til ulik musikk, leker med bevegelse og utforsker hva vi kan gjøre med kroppen. Bevegelse og dans - “kroppens språk” - er i fokus som samspill og lek. Barna kan komme i vanlige klær som er lette å bevege seg i, og det er fint om de er barbente. De voksne må gjerne være med og danse sammen med barna.Gratis Rabalderdans og åpning av utstillingen Filosofi med barn på tvers av grensene med Tanu Biswas.

Barns visualiserte filosofitanker rundt tema Mammon blir utstilt i Lademoen kirke, og på åpningsdagen er alle velkommen til Rabalderdans.

Rabalderdans er et gratis tilbud i kreativ dans og bevegelse for barn i barnehagealder. Gjennom ledet improvisasjon og oppgaver utfolder vi oss til ulik musikk, leker med bevegelse og utforsker hva vi kan gjøre med kroppen. Bevegelse og dans – “kroppens språk” – er i fokus som samspill og lek.

Barna kan komme i vanlige klær som er lette å bevege seg i, og det er fint om de er barbente. De voksne må gjerne være med og danse sammen med barna.

Les med om Rabalderdans her.

Galleriets åpningstider under Olavsfestdagene:
1. august kl. 17:00–19:00
2. august kl. 15:00–18:00
3. august kl. 15:00–18:00
4. august kl. 15:00–18:00
5. august kl. 15:00–18:00
6. august kl. 12:00–18:00

 

 

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn