Tilbake

Øyvind Gimse: En konsertforestilling

Sjefen for TrondheimSolistene, Øyvind Gimse, går helt solo!Lederen for TrondheimSolistene går solo! Øyvind Gimse knytter gamle idoler, minner og musikalske øyeblikk sammen til en både ettertenksom og humoristisk reise.

– Etter femten år som leder av Trondheimsolistene kaster jeg meg ut i en ny hverdag. Hva vil jeg gjøre fremover, hva er viktig for meg? Dette har utløst en slags vareopptelling så langt i livet.

Med celloen og fortellerkunst som sine våpen har Gimse sammen med skuespiller Marianne Meløy skrudd sammen en helt unik forestilling der vi får servert musikk fra blant annet Bach, Vivaldi, Elgar, Wilhelm Tell og Arvo Pärt. Gimse har spilt med mange av de største, men også han har følt seg liten i møte med sine idoler.

– Hva har jeg gjort og hva har bestemt valgene mine? Hva slags idoler har jeg hatt og hvordan har de påvirket meg? Hvordan har overgangen vært fra å ha idoler til selv å skulle være et forbilde? Hva slags forbilde vil jeg være?

Bli med på en musikalsk reise som bringer oss fra barndom til yrkeskarriere, fra gutterommet til de mest eksotiske steder og fra ytre påvirkninger til indre liv.

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn