Olavsfestdagene
Tilbake
Hopp til galleri

One night with Stargate

  |   670,-
Kjøp billetter: Torsdag 3. august, kl 20:00

For 12 år siden reiste Mikkel og Tor fra Trondheim til New York for å lage popmusikk for hele verden. De kom, de så, og de erobret. Nå kommer de endelig tilbake til Trondheim, hvor hele eventyret startet. For aller første gang skal stjerneduoen stå for en helaftens konsert, der karrierens perler kommer på en snor.

Det skjer i Borggården torsdag 3. august under Olavsfestdagene 2017. For aller første gang vil Stargate stå for et komplett DJ-sett som både tar for seg nytt materiale og moderne klassikere fra hele karrieren.

I en enestående visuell og spektakulær ramme får vi nå se to av verdens aller fremste og mest suksessrike musikkprodusenter i fri utfoldelse på en scene, denne gangen som artister – ikke som bakmenn. Duoen, som til vanlig tryller frem hits for flere av de største popartistene i verden, kommer til Olavsfestdagene for å spille sin aller første helaftens konsert noensinne. Vi vil få servert en kveld med hip hop, EDM, elektronisk, dancehall og topp 40-slagere, som både representerer bredden og dybden til to av popmusikkens fremste aktører gjennom de siste to tiårene.

Dette er en fremføring man ikke får se verken før eller senere – en helt spesiell opplevelse skreddersydd for det trønderske og norske publikumet.

Oppvarming for Coldplay foran 90 000 personer ga Stargate mersmak. De hoppet frem fra skyggen og fulgte artistdrømmen. Og selv om de har hele verden som lekeplass, måtte det bli i Trondheim de ville gjennomføre et slikt enormt prosjekt som vi får oppleve under Olavsfestdagene 2017. Innbyggerne i byen hvor de startet opp i 1996 skal nå få æren av å oppleve duoens omfattende og sterke hitrepertoar med en fabelaktig audiovisuell opplevelse i Borggården.

Stargate i Rose Bowl utenfor LA som oppvarming for Coldplay (360-video):

Stargate kom på alvor for banen som artister med singelen Waterfall sammen med Pink og Sia for kort tid siden. Flere singelslipp forventes frem mot kvelden i Borggården, som får en sulten og heltent duo på besøk.

– Temaet for årets festival er «idol». Det er knapt noen nordmenn som har jobbet så tett på verdens største idoler som Stargate. De har også selv en rolle som idoler, både som forbilder og gjennom å redefinere hva som er mulig for musikere fra Norge, sier bookingsjef i Olavsfestdagene Jens Storli.

I åtte år har Olavsfestdagene jobbet for å gjøre dette til en realitet – endelig klaffet det. Dette er mye mer enn en konsert. Vi får oppleve Borggården i en drakt vi aldri har sett før eller kommer til å få se igjen. Og det til flere av verdens største hits de siste årene.

– I 20 år har de alltid stått bak og pushet fram andre artister. De har jobbet med og bidratt til de aller største artistene i verden. Nå gjør karrieren deres en vending. Eventyret startet her i Trondheim, og nå kommer de tilbake. Timingen kunne ikke vært bedre, sier Storli.

Selv de minst rastløse av oss kommer til å få problemer med å stå rolige denne kvelden.

– Vi har satt sammen låter de har gjort med et spektakulært lyd- og lysshow. Det blir en annerledes opplevelse, der publikum i større grad kan være med og synge og danse. Stargate i Norge, på scenen. Dette tror jeg blir stort! Dette kunne Stargate valgt å gjøre hvor som helst i hele verden, men så velger de å gjøre det her – i Trondheim, sier produsent Stian Aagaard.

Her er deres siste singel, Waterfall, som er gjort med Sia og Pink på vokal:

FAKTA OM STARGATE:

Del påFacebook Del påTwitter