Tilbake

Olav – fra Hat til Håp – UTSATT TIL OKTOBER

Arrangementet er desverre utsatt til oktober. Kjøpte billetter gjelder til forestillingen i oktober, eller du kan få refundert billetten. Ta kontakt på info@olavsfestdagene.no Forestillingen «OlaArrangementet er desverre utsatt til oktober. Kjøpte billetter gjelder til forestillingen i oktober, eller du kan få refundert billetten. Ta kontakt på info@olavsfestdagene.no

Forestillingen «Olav – fra hat til håp» flyttes fra 2. august til midten av oktober, og blir dermed en del av markeringen for Olav den Helliges dåp, som fant sted i Rouen for 1000 år siden. Like før den offisielle markeringen i Rouen, får vi oppleve forestillingen i Nidarosdomen, der manus og regi er blitt videreutviklet i samarbeid med hovedrolleinnehaver Kristofer Hivju, for å løfte fram betydningen av dåpen i Rouen. Nye visuelle virkemidler vil også bli tatt i bruk for å underbygge fortellingen.

Den direkte årsaken til at forestillingen flyttes er at Kristofer Hivju har fått opptak med «Game of Thrones» natt til den 2. august. Kontrakten hans sier at «Game of Thrones» skal gå foran alle andre oppdrag.

Stykket som handler om Olav Haraldssons liv fra vikingegutt til helligkåret mann, hvor Kristofer Hivju har hovedrollen som Olav.I «Olav – fra hat til håp» følger vi Olavs liv fra da han som 12-åring ble opplært til å sloss som en viking, i et rendyrket machosamfunn, på godt og ondt. Så skjer det en transformasjon med ham, fra å fly rundt som tyrannisk viking til å bli dypt religiøs. Men er det så lett å endre vikingsjelen? Nyslått ridder av St. Olavs orden Hildegunn Eggen er også med, det er også Joakim Røbergshagen, mens musikken er nykomponert av Rolf Hoff Baltzersen.

Passer fra 7 år gamle barn og oppover.

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn