Tilbake

NOA

Barnesanger fra hele verden! Rasmus Rohde og vennene hans står bak denne nyskapende barnekonserten.Barnesanger fra hele verden! Flere kjente musikere står bak denne nyskapende barnekonserten.

Noa springer ut fra miljøet rundt Øra Studio og produsent Jostein Ansnes, som i årevis har vært en premissleverandør for god barnekultur. Sammen med Rasmus Rohde og Sunniva Hovde, har de det siste året samlet inn barnesanger fra hele verden. Innsamlingen har basert seg på møter med innvandrermiljøet i Trondheim, og under konserten får vi servert sanger som ikke høres og brukes så mye, og som i liten grad er en del av barnesangrepertoaret i barnehager og skoler.

Disse litt gjemte skattene har flere kjente trondheimsartister fått innblikk i, og de har fått fritt spillerom til å skape egne utrykk og historier. Resultatet er en original, morsom og nyskapende barnekonsert du aldri har opplevd tidligere, framført av et superlag med artister. Etter konserten går gjengen i studio for å spille inn materialet, som utgis i løpet av høsten 2017.

Medvirkende: Charlotte Audestad, Trond Wiger, Marie Denise Aune Sahba, Rasmus Rohde, Sunniva Hovde, Rosha Vole, Kari Stai, Martin Smidt, Charlotta Kappfjell, Jostein Ansnes med flere.

 

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn