Tilbake

Midt i livet – en hyllest til bymisjonen

Vi hyller Vår Frue kirke og det arbeidet Kirkens Bymisjon gjør der. NB! Nytt tidspunkt, konserten starter kl. 17.00 Folk kommer til Vår Frue kirke for å møte andre mennesker, for å drikke enVi hyller Vår Frue kirke og det arbeidet Kirkens Bymisjon gjør der.

NB! Nytt tidspunkt, konserten starter kl. 17.00

Folk kommer til Vår Frue kirke for å møte andre mennesker, for å drikke en kopp kaffe, for å tenne lys, høre på musikk, for å be, for å søke ly. Her legges det til rette for å bygge broer mellom mennesker i en atmosfære av inkludering, varme og mangfold.

Sammen med Øra Studio lager noen av Trondheims fineste artister nå ei plate med tittelen Midt i livet. Den er et resultat av møtet mellom artistene og de som besøker Vår Frue.

Tittelen Midt i livet er hentet fra en sang av Åge Aleksandersen fra platen Med hud og hår. Sangen spilles nå inn på nytt i forbindelse med dette prosjektet. Åge Aleksandersen medvirker også som produsent.

Midt i livet reflekterer over et rikt og mangfoldig miljø i Trondheim. Plateinnspillingen og konserten er et samarbeid mellom Kirkens Bymisjon, Olavsfestdagene og Øra Studio.

Medvirkende:
Sigurd Julius
Charlotte Audestad
Trond Wiger
Kari Rueslåtten
Rasmus Rohde
Marthe Valle
Øra Studio

Strykere fra Trondheim Symfoniorkester
Arrangement: Knut Størdal
Produsent: Jostein Ansnes og Åge Aleksandersen

 

 

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn