Tilbake

Lars Winnerbäck

 Vi ser frem til et gledelig gjensyn når den svenske artisten Lars Winnerbäck igjen gjester Olavsfestdagene og Borggården. Winnerbäck har gjennom årene vokst til å bli Sveriges største artistVi ser frem til et gledelig gjensyn når den svenske artisten Lars Winnerbäck igjen gjester Olavsfestdagene og Borggården.

Winnerbäck har gjennom årene vokst til å bli Sveriges største artist, og han har sakte, men sikkert, bygget seg opp til å bli en stor artist også her til lands. Med sine personlige tekster, sterke melodier og sitt melankolske preg har han klart å nå ut til de mange, folkekjær og kredibel på samme tid.

Winnerbäck gav i høst ut sitt tiende studioalbum, Hosianna, til strålende kritikker både i Sverige og Norge. Hans høstturné rundt i Sverige og Norge har artet seg som rene signingsferden, med utsolgte hus og strålende konsertanmeldelser overalt. Sveriges største avis, Aftonbladet, skrev at Winnerbäck aldri har vært bedre enn det han er nå. Og med ti studioalbum på samvittigheten, har Winnerbäck en lang perlerad av fengende låter å bygge konsertene sine av. Med stort band, fullt trøkk og allsang, eller stille alene med kassegitaren og munnspillet. Full fart eller godt neddempet. En konsert med Lars Winnerbäck byr på stor variasjon i uttrykket, selv om den indre intensiteten er den samme.

Han gjestet festivalen i 2010 og vi er sikre på at årets konsert blir nok en kveld for minneboka.

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn