Tilbake

Kvelden før Olavsfest ved Lianvannet

Trikketuren opp til Lianvannet er gratis. Kortreist mat i godt selskap kjøper du for 149 kroner. Det blir også mulig å kjøpe kortreist drikke som kan nytes ved vannet denne julikvelden. Arrangementet varer fra 19:00 til 22:00.    Musikk rundt bålet, kortreist mat, givende samtaler og en unik mulighet for deg til å møte andre pilegrimer på sitt livs reise. Lian har nemlig tradisjonelt sett vært et hvilested på pilegrimsleden. Nå blir det festaften!

– Dette er en unik mulighet for folk til å møte de langveisfarende pilegrimene som kommer til Olavfestdagene, sier direktør Petter Myhr.

Festivalen har invitert kulturminister Thorhild Widvey, samfunnsdebattant Faten Mahdi al-Hussaini og den svenske teologen og forfatteren Owe Wickström til å delta i gode samtaler. Kveldens konferansier er Petter Myhr.

Elias Akselsen er trubaduren som alltid har hjertet utenpå skjorta, og denne kvelden setter han seg ved bålet og synger sanger som Jeg er på vandring gjennom livet. Bluegrassbandet Julia & The New Favorites kommer også for å skape en ekte og folkelig atmosfære.

Pilegrimsvandring er en religiøs tradisjon. Pilegrimen vandrer mot et hellig sted for å be, takke og gjøre bot. I dag er veiene og vandringen åpen for alle, uansett livssyn. Ved Lianvannet denne kvelden er selvsagt også alle velkommen, enten de vil stifte nye bekjentskaper eller pleie gammelt vennskap.

Det blir folkeliv i rolige og rause former. Her er det rom for refleksjoner og gode samtaler i sommerkvelden. Ta med deg gode venner og familie til en festkveld i idylliske omgivelser!

Trikketuren opp til Lianvannet er gratis. Kortreist mat i godt selskap kjøper du for 149 kroner. Det blir også mulig å kjøpe kortreist drikke som kan nytes ved vannet denne julikvelden.

Arrangementet varer fra 19:00 til 22:00.

 

 

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn