Tilbake

YLVIS – The Expensive Jacket Tour

Ylvis inntar Borggården til fri utfoldelse søndag 27. juli! Med seg har de et stort band, spennende gjester og overraskelser på løpende bånd. Disse gutta tar med seg det meste av det fullspekkeYlvis inntar Borggården til fri utfoldelse søndag 27. juli! Med seg har de et stort band, spennende gjester og overraskelser på løpende bånd.

Disse gutta tar med seg det meste av det fullspekkede Spektrum-showet sitt til Olavsfestdagene og med det så blir det show, artisteri og hemningsløs underholdning. Det er vel også dette som kanskje sammenfatter artistkarrieren. Ikke bare er de utrolig dyktige musikere og humørspredere, men de har også en evne utover det normale til å klare å sette sammen publikumssuksesser og oppmerksomhetskapere.

Høsten 2013 tok Ylvis-brødrene steget fra den nasjonale til den globale komikerscenen. Et utall humorsketsjer og låter som Stonehenge, Jan Egeland, The Cabin og ikke minst The Fox. Sistnevnte har over en halv milliard visninger på YouTube! Samtidig har duoen opptrådt i flere av de største TV-showene i USA Europa og Asia, og mottatt en rekke nasjonale og internasjonale priser for sin komikk.

Konserten i Borggården er den eneste i Trøndelag.

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn