Tilbake

Inge Bremnes

Inge Bremnes kommer fra en musikalsk slekt. Selv står han for moderne melankolsk pop som er klar for å smelte hjerter og pirre hjerner.Inge Bremnes kommer fra en musikalsk slekt. Selv står han for moderne melankolsk pop som er klar for å smelte hjerter og pirre hjerner.

Bremnes lager popmusikk på Nordnorsk. Lydlandskapet er atmosfærisk, og veksler mellom det kraftfulle og stillferdige. Tekstene kan være underfundige og tvetydige, men noen ganger også åpenlyst direkte. Gjennom listinger av sine singler «Sne» og «Ka du håpa på» hos både NRK P1 og P3 har Inge høstet mange lovord. I vår ga han ut sitt debutalbum «Mellomspill»

25-åringens debutplate er inspirert av mye forskjellig. Selv omtaler han musikken sin som dynamisk pop.

Jeg liker Jeff Buckley og Sigur Rós. Highasakite, Moddi og Aurora er blant dem jeg lytter mye til, og man blir nok ubevisst inspirert av hva man hører på, sier Bremnes til itromso.no.

Den unge artisten beskriver tekstene som «alfa omega» for sin egen del, og forklarer platetittelen slik:

Det er viktig å lytte til andre, og skummelt hvis vi blir så ekstreme at vi ikke lytter til andre stemmer. Mellomspill er hva som skjer i overgangen mellom fortid og nåtid. Når jeg sitter på trikken inn til byen, sitter jeg ikke og stirrer på mobilen hele tida. Jeg prøver å ta meg litt tid til å observere hva som skjer rundt meg. Dette gir meg inspirasjon til å skrive.

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn