Tilbake

Highasakite + special guest Amanda Tenfjord

Det er duket for en magisk kveld i Borggården når fantastiske Highasakite gjester Borggården neste sommer.Det er duket for en magisk kveld i Borggården når fantastiske Highasakite gjester Borggården neste sommer.

Etter å ha tatt en pause fra turnélivet for å konsentrere seg om å lage ny musikk, er et av landets mest populære liveacts klare for å legge på veien igjen. Med de nye singlene «Out of Order» og «Elastic State of Mind», som har blitt spilt hyppig på radio gjennom våren og sommeren, er Highasakite tilbake for fullt. Sistnevnte nådde førsteplassen på den offisielle norske radiolista i uke 35 og holder fortsatt topplasseringen i skrivende stund.

De nye singlene har vist en utvikling av Highasakites lydbilde, samtidig som den tar en mer organisk retning enn deres forrige album «Camp Echo» (2016) og det Stargate-produserte sidesporet «5 Million Miles» (2017). Slik minner den samtidig mer om de store og åpne lydbildene Highasakite studerte på det svært kritikerroste albumet «Silent Treatment» fra (2014), som lå på VG- lista i over hundre uker. Samtidig som de har gått noen kvantesteg videre og dyrket sine egne ideer til det fulle.
De siste årene har Highasakite spilt på landets aller største scener og festivaler. «Camp Echo»-turneen varte i halvannet år, og inneholdt blant annet en utsolgt konsert i Oslo Spektrum, headliner-spotter på festivaler som Øya, Bergenfest, UKA i Trondheim og internasjonale festivaler som Glastonbury, Latitude (UK), Hurricane (DE), Roskilde (DK) and Field Day (AUS), samt utsolgte konserter i UK, USA og Australia.

Highasakite har blitt kjent for sine fantastiske sceneopptredener med storslåtte produksjoner og innlevelse på scenen, og nå gleder de seg stort til å besøke de største byene i Norge utover våren og møte publikummet sitt igjen med helt nytt materiale og med en ny, storslått og spektakulær liveproduksjon.

AMANDA TENFJORD

21 år gamle Amanda Tenfjord fra Ålesund har vært et hett tips når man har spurt hvem man skal se opp for i 2018. Ikke bare har hun spilt strålende konserter og vist seg frem på blant annet by:Larm, Trondheim Calling og Klubbøya, samt mottatt Forbildeprisen (2017) og streamet i hopetall på egenhånd, men også utenlandsk musikkbransje har fått øynene opp for den 21 år gamle Ålesunds-jenta. Som selveste NME skrev: “There’s a promising power inside her which is definitely worth keeping an eye on in the year ahead”.

Til nå har Amanda Tenfjord sluppet to singler via Propeller Recordings – «First Impression» og «No Thanks», begge listet på riksdekkende radio og flitting spilt her til lands. De forrige singlene fikk også spilletid på BBC Radio 1´s Best New Pop, sammen med spins hos Huw Stephens, Annie Mac og Phil Taggart.

Det er heller ikke lenge siden kunne vi melde at Ålesund-jenta hadde signert med det svært anerkjente bookingselskapet United Talent for Europa, Australia og Asia.

Foto : Thomas Rosser

Billettpris: Kr 595.- inkl avgift
Aldersgrense: Fri aldersgrense
Dørene åpner kl 19:30, konsertstart annonseres senere.
Ståplasser

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn