Tilbake

Highasakite

Det er duket for en magisk kveld i Borggården når fantastiske Highasakite gjester Borggården neste sommer.Det er duket for en magisk kveld i Borggården når fantastiske Highasakite gjester Borggården neste sommer.

Etter å ha tatt en pause fra turnélivet for å konsentrere seg om å lage ny musikk, er et av landets mest populære liveacts klare for å legge på veien igjen. Med de nye singlene «Out of Order» og «Elastic State of Mind», som har blitt spilt hyppig på radio gjennom våren og sommeren, er Highasakite tilbake for fullt. Sistnevnte nådde førsteplassen på den offisielle norske radiolista i uke 35 og holder fortsatt topplasseringen i skrivende stund.

De nye singlene har vist en utvikling av Highasakites lydbilde, samtidig som den tar en mer organisk retning enn deres forrige album «Camp Echo» (2016) og det Stargate-produserte sidesporet «5 Million Miles» (2017). Slik minner den samtidig mer om de store og åpne lydbildene Highasakite studerte på det svært kritikerroste albumet «Silent Treatment» fra (2014), som lå på VG- lista i over hundre uker. Samtidig som de har gått noen kvantesteg videre og dyrket sine egne ideer til det fulle.
De siste årene har Highasakite spilt på landets aller største scener og festivaler. «Camp Echo»-turneen varte i halvannet år, og inneholdt blant annet en utsolgt konsert i Oslo Spektrum, headliner-spotter på festivaler som Øya, Bergenfest, UKA i Trondheim og internasjonale festivaler som Glastonbury, Latitude (UK), Hurricane (DE), Roskilde (DK) and Field Day (AUS), samt utsolgte konserter i UK, USA og Australia.

Highasakite har blitt kjent for sine fantastiske sceneopptredener med storslåtte produksjoner og innlevelse på scenen, og nå gleder de seg stort til å besøke de største byene i Norge utover våren og møte publikummet sitt igjen med helt nytt materiale og med en ny, storslått og spektakulær liveproduksjon.

 

Billettpris: Kr 595.- inkl avgift
Aldersgrense: Fri aldersgrense
Dørene åpner kl 19:30, konsertstart annonseres senere.
Ståplasser

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn