Tilbake

Gratis frokost på Lian

Olavsfestdagene er festdager for vaskeekte pilegrimer, men også for folk flest. I år som i fjor inviterer vi absolutt alle til gratis frokost i Matveien på LianTunet 28. juli fra kl. 08.30 til 10.0Olavsfestdagene er festdager for vaskeekte pilegrimer, men også for folk flest. I år som i fjor inviterer vi absolutt alle til gratis frokost i Matveien på LianTunet 28. juli fra kl. 08.30 til 10.00.

Oppe ved restauranten ligger byen for dine føtter. Pilegrimens mål er innen rekkevidde. Utsikten er til å bli religiøs av.

Også trikken fra byen til Lian er gratis denne dagen, og det ligger til rette for en perfekt prøvesmak på pilegrimsvandring. Bli med trikken opp, nyt en nydelig, kortreist frokost som kommer fra steder du faktisk kan se fra Lian – dette er smaken av Trøndelag!

Matveien byr på matkulturelle opplevelser for liten og stor. Når du er mett på mat og inntrykk fra Lian, følger du pilegrimsleden ned til byen og Nidarosdomen og den offisielle åpningen av Olavsfesten. En bedre start på årets festivaleventyr skal du lete lenge etter.

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn