Tilbake

Grace Jones

Supermodell. Skuespiller. Sangstjerne. Ikon. Ingen andre enn den grasiøse Grace Jones kunne toppet Olavsfestdagene 2018.Supermodell. Skuespiller. Sangstjerne. Ikon. Ingen andre enn den grasiøse Grace Jones kunne toppet Olavsfestdagene 2018.

Med et show som har gått sin seiersgang verden rundt, kommer den jamaicanske artisten til Trondheim og Borggården rett etter sin 70-årsdag. Da hun spilte på Øya-festivalen for to år siden, kastet Dagbladet sekseren og rapporterte om en Grace Jones i toppform med en sterk glød på scenen.

Jones har siden 1973 fått både funk, reggae, disco og new wave inn i en smeltedigel av herlig popmusikk. Nå er det endelig det trønderske publikummet som skal få muligheten til å varme seg til tonene fra denne historiske artisten.

Toppløs og med kroppsmaling på scenen er hun nesten som en kunstinstallasjon i seg selv å regne. Den ikoniske artisten startet som modell og slo for alvor gjennom som Bond-pike (eller var det Bond-skurk?). I sin artistiske karriere har hun gått sine egne veier der hun har visket ut skillet mellom popmusikk og performancekunst.

Hun har en egen evne til holde seg evig aktuell, hun headliner fremdeles de største festivalene verden over og er hyppig nevnt som forbilde for mange andre store artister og kunstnere. Bjørk og Lady Gaga er blant de moderne popartistene som har mye å takke Jones for.

Det er lov å forvente en helt spektakulær opplevelse. For det blir dette!

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn