Tilbake

Festivalnachspiel med Hans Bollandsås

Festen er ikke over! Det kommer til å bli et forrykende nachspiel når Hans Bollandsås setter punktum for lørdagskvelden. Du kjenner han som en fantastisk musiker og sanger og som en av Norges besFesten er ikke over! Det kommer til å bli et forrykende nachspiel når Hans Bollandsås setter punktum for lørdagskvelden.

Du kjenner han som en fantastisk musiker og sanger og som en av Norges beste bluesgitarister. Med et helt ferskt album på innerlomma, innspilt i USA, er Hans Bollandsås klar til å spille blues for det trønderske publikummet sammen med et liveband som garantert skaper stemning.

Bollandsås fortalte til Adresseavisen tidligere at det var en drøm som gikk i oppfyllelse da han reiste til Greaseland Recording Studios i San José, Calififorrnia for å spille inn plate. Der fikk han med seg et stjernelag av musikere, på en plate som er blitt mer leken enn hans tidligere utgivelser. Singelen «Hard Time Lovin You» er ute nå, albumet kommer i august.

I tillegg til å spille inn plate har Bollandsås brukt den siste tiden til å starte sitt eget TV-show, «Hans-TV». Dette er hans måte å gi litt ekstra tilbake til fansen. Til Adresseavisen sier han at det er lite fancy greier i ”hjemme-hos”-stil. Se Hans spille en smakebit av den nye singelen «Hard Time Lovin You» i «Hans-TV» her.

Når vi tilbringer en lørdagskveld med Hans og bandet i Sparebank1-teltet kan vi forvente drivende god rock og blues. Etter en lang periode uten mye konserter vil vi garanter møte en musiker som er sulten på å stå på scenen. Du kommer ikke til å gå derifra uten å ha trampet takten eller klappet med.

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn