Tilbake

Elektrisk med Marcus & Martinus

De skrev sin første hit da de var ni år gamle. I dag er tvillingene Marcus og Martinus landets største tenåringsstjerner. Tvillingparet fra Trofors i Nordland vokste opp i en musikkinteressertDe skrev sin første hit da de var ni år gamle. I dag er tvillingene Marcus og Martinus landets største tenåringsstjerner.

Tvillingparet fra Trofors i Nordland vokste opp i en musikkinteressert familie. De har alltid elsket å synge, og begynte i barnekor allerede som 45-åringer.

Men det var i forbindelse med en familietur til Thailand at ballen, som etter hvert skulle bli deres musikkarriere, begynte å rulle. Under et familieshow ved hotellet de bodde på, spurte konferansieren om noen ville opptre, og guttene meldte seg raskt. Den norske musikeren og NRK-profilen som hadde ansvaret for gjennomføringen ble så imponert etter å ha sett tvillingene på scenen, at han oppfordret dem til å melde seg på MGP Junior. Marcus og Martinus tenkte ikke så mye mer på saken, men vel hjemme i Norge spurte foreldrene om ikke guttene hadde lyst til å melde seg på. De rakk det akkurat før fristen gikk ut.

I en alder av bare ni år, og på første forsøk, skrev Marcus og Martinus dermed sin første hit, To Dråper Vann. Sangen endte opp med å vinne hele Norges hjerte, og som tiåringer stakk guttene i 2012 av med seieren under MGP Junior-finalen i Oslo Spektrum.

Etter dette har de radet opp med hitsingler, som Du, Smil, Plystre på deg, Elektrisk og Ei Som Deg. 14-åringene spiller i dag for fulle hus overalt hvor de drar. Med gråtende fans som trosser kulde og det som verre er, er tvillingene på vei mot poptronen her til lands. Utgivelsen Hei var det eneste albumet som solgte til platina i Norge i 2015.

Når de i sommer kommer til Olavsfestdagene, blir det elektrisk. Garantert!

Oppvarming blir ved duoen Innertier. Man trenger ikke å gå lenger bak enn til oktober 2014 for å finne en tid der absolutt ingenhadde hørt om Innertier. Det er kanskje ikke så rart, siden de slapp sin aller første singe senere samme måned. Men så gikk det ikke lang tid før navnet var på alles lepper, og Innertier suste inn som den fjerde mest spilte norske artisten på Spotify i 2015. Dette blant annet på grunn av platinasinglene «Du Er Ung» og «Langt Igjen Å Gå», i tillegg til suksessfulle samarbeidsprosjekter med Morgan Sulele, Staysman & Lazz og Marcus & Martinus. Og de har bare så vidt kommet i gang.

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn