Tilbake

Dionne Warwick / Silje Nergaard

Musikklegenden Dionne Warwick, som har vunnet hele fem Grammy Awards, kommer til Borggården! Hun har blitt en hjørnestein i amerikansk popmusikk og kultur. Warwicks karriere, som for tiden runder 50 år, har etablert henne som internasjonalt musikkikon og livestjerne.Musikklegenden Dionne Warwick, som har vunnet hele fem Grammy Awards, kommer til Borggården! Hun har blitt en hjørnestein i amerikansk popmusikk og kultur. Warwicks karriere, som for tiden runder 50 år, har etablert henne som internasjonalt musikkikon og livestjerne.

SISTE NYTT: Pop/soul/jazz-sangerinnen Silje Nergaard spiller også!
Nergaard går på scenen 20.30, tett etterfulgt av Dionne Warwick.

Den amerikanske jazz- og popdivaen Dionne Warwick byr på en hitparade som alltid samler fulle hus av trofaste fans. Warwick hadde sitt gjennombrudd i 1962 med en innspilling av Don’t Make Me Over. Det legendariske låtskriverteamet Burt Bacharach og Hal David skrev låten.

I ettertid har hun levert en rekke internasjonale hits og har samarbeidet med mange av de største i bransjen. Fem Grammy Awards vitner om en storhet som vi ofte glemmer her i landet. Hennes første fikk hun for klassiske Do You Know The Way To San Jose.

Blant andre av hennes største suksesser kan vi nevne Anyone Who Had A Heart, Walk On By, I Say A Little Prayer, Heartbreaker (skrevet av Bee Gees-brødrene Gibb), In The Land of Make Believe, The Last One To Be Loved, Message To Michael, This Girl’s In Love With You, I’ll Never Fall In Love Again, Deja Vu og That’s what Friends Are For (med Elton John, Gladys Night og Stevie Wonder), som i 1986 ble kåret til Grammy Song of the Year og Number 1 R&B single.

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn