Tilbake

Dialogcafé: Hvem er vår neste?

Vi tar med oss tankegodset fra Vestfrontmøtet, og møtes over en kopp kaffe til felles dialog. Vi finner nok ikke et entydig svar på hvem vår neste er, men vi håper du vil bli med og utforske spøVi tar med oss tankegodset fra Vestfrontmøtet, og møtes over en kopp kaffe til felles dialog. Vi finner nok ikke et entydig svar på hvem vår neste er, men vi håper du vil bli med og utforske spørsmålet sammen med oss.

 

Filosof Øyvind Olsholt har bred erfaring fra ledelse av filosofiske samtaler både med barn og voksne. Under dialogkafeen vil han bidra som innleder og samtaleleder.

Arrangementet er satt sammen av Human-Etisk Forbund og Samarbeidsråd for Tros- og Livssynsamfunn i Trondheim. Du trenger ikke å være medlem i noe livssynssamfunn for å delta, arrangementet er åpent for alle. Merk at antall plasser begrenses naturlig av rommets størrelse, så her er det først-til-mølla prinsippet som gjelder.

Vi tror det er viktig å sette av tid til å snakke litt sammen, og reflektere rundt hvem vår neste egentlig er. Hvor langt strekker nestekjærligheten seg, og hvor stopper den?

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn