Tilbake

MERK TID: kl 21:00 – Conor Patrick & The Shooting Tsar Orchestra

Det har tidligere stått feil tidspunkt på nett, kl. 21:00 er rett tidspunkt for konserten.  Debutsingelen "Talk talk talk" fikk ternigkast seks av Adresseavisen, og gikk rett innConor Patrick og hans ni manns store orkesteret har fått en lynkarriere.

Det har tidligere stått feil tidspunkt på nett, kl. 21:00 er rett tidspunkt for konserten.

Debutsingelen «Talk talk talk» fikk ternigkast seks av Adresseavisen, og gikk rett inn på P1s spillelister. Til sammen trakterer de ni band-medlemmene over 25 forskjellige instrumenter og kan by opp til femstemt sang, noe som gir dem et gigantisk lydbilde. I høst ble de også tildelt Åge Aleksandersens Ramp-stipend, sponset av Sparebank 1. Og i januar ble de tildelt Adresseavisens Musikerpris.

Etter plateinnspilling i juni skrev bandet følgende på sin egen facebookside:

«Ferdig med studio etter 14 fantastiske dager!
Dette har vi vært spent på i et helt år, og litt nervøse for – og så gikk det over all forventning! På én måte føles det som tiden har stått stille, på en annen måte føles det som om en epoke er over, men det er jo egentlig nå det starter!»

Det er gratis inngang, billetten er betalt av Sparebnk 1, så møt opp i teltet og hør trøndelags rising star på rockescenen.

Se deres siste video A Wonderful World her.

 

 

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn