Tilbake

Caravan Palace

Franskmennene i Caravan Palace turnerte i flere år før de i det hele tatt tenkte på å spille inn noe album. Det har gjort dem til et av verdens mest imponerende liveband. Den forrykende miksen avFranskmennene i Caravan Palace turnerte i flere år før de i det hele tatt tenkte på å spille inn noe album. Det har gjort dem til et av verdens mest imponerende liveband.

Den forrykende miksen av elektronika og swing gjør det plent umulig for publikum å stå stille, og etter å ha imponert på flere av verdens største musikkfestivaler de siste årene, er de nå klare for å innta Olavsfestdagene.

Dette er bandet som samler alt fra danselystne fjortiser og nostalgiske bestemødre på gyngende dansegolv. Vi våger den påstanden at dette er en av årets mest egenartede artister – noe midt mellom 40-talls storbandswing og Daft Punk.

Med sine sofistikerte franske aner, blander de skurr fra gamle grammofonplater med tradisjonell swing, nyskapende elektronika, jazz, sigøynermusikk og klassisk musikk. Besetningen teller syv personer, som på hver sin unike måte bidrar til at det lukter eksklusiv fransk parfyme, høye hæler i taket på landsbygda og svidd asfalt fra storbyen.

Gitar, klarinett, vibrafon, programmering, trombone, kontrabass og fiolin er noen av instrumentene som kommer til å gi publikum en strøm av vellyd denne kvelden.

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn