Tilbake

Bugge Wesseltoft

Se for deg at du befinner deg under Nidarosdomens høye hvelvinger. På en scene midt i katedralen sitter en mann bøyd over et flygel og spiller vakre og vare toner som stiger som engler utover i det store rommet, og fyller det med varme og skjønnhet.Se for deg at du befinner deg under Nidarosdomens høye hvelvinger. På en scene midt i katedralen sitter en mann bøyd over et flygel og spiller vakre og vare toner som stiger som engler utover i det store rommet, og fyller det med varme og skjønnhet.

 

Onsdag 1. august kan du få oppleve den eminente pianisten Bugge Wesseltoft framføre de vakreste salmer og sanger fra den utsøkte plata Everybody Loves Angels. Vi får høre Bugges helt særegne versjoner av kjente melodier som «Velt Alle Dine Veier», «Bridge Over Troubled Water», «Alltid Freidig Når Du Går», «Morning Has Broken» og «Let It Be».

Bugge Wesseltofts solo-juleplate Snowing On My Piano er solgt i 125 000 eksemplarer. Oppfølgeren med sakrale og sekulære engletoner vil kunne nå like mange, fordi vi kjenner behov for denne musikken. «Den indre og ytre duren av våre påloggede liv, og den reelle framtids­angsten, gjør at vi søker stillhet og søvn som var det den ypperste luksus på jord», skriver Audun Vinger i en omtale av Everybody Loves Angels, i Dagens Næringsliv. Det er «en plate der han og flygelet nærmest beføler stillheten mellom tonene. Visse fastleger kunne tenkes å ville skrive den ut på resept.» (DN, 29/9-17).

Billetter i salg fra fredag 1 desember kl. 10:00

 

 

 

Kjøp billett