Tilbake

Bjørn Eidsvåg

Bjørn Eidsvåg tar over for Sinéad O’Connor 28. juli. Vi kunne ikke funnet en bedre erstatter for Sinéad O’Connor. Begge har en lang karriere som både kontroversielle og folkekjære artister,Bjørn Eidsvåg tar over for Sinéad O’Connor 28. juli.

Vi kunne ikke funnet en bedre erstatter for Sinéad O’Connor. Begge har en lang karriere som både kontroversielle og folkekjære artister, og begge har et kvalitetsstempel på sin musikk.

Som en av Norges mestselgende og mest populære artister, passer Bjørn Eidsvåg perfekt for Olavsfestdagene. Eidsvåg er en fantastisk historieforteller, humørspreder og formidler av sin egen musikk, som vi tror vil egne seg godt i Borggården. I løpet av karrieren har han gitt ut 25 albumer som er solgt i over 1,8 millioner eksemplarer. Med et så stort låtmateriale bak seg, finnes det vel knapt noen i Norge som ikke har et forhold til sangene til Eidsvåg.

Mange har også fått med seg Bjørn Eidsvågs deltakelse i Radioresepsjonen på NRK P13, som utvilsomt har bidratt til at han når ut til en ny generasjon lyttere. Alle som har opplevd en konsert med Bjørn Eidsvåg de siste årene, vil kunne skrive under på at han vet å nå ut til et bredt og entusiastisk publikum.

Bjørn Eidsvåg tar med seg gjester når han kommer til Olavsfestdagene 28. juli. Ingrid Olava blir med som gjest under konserten. Olava har gitt ut tre suksessfulle album, og kjent for singlene «Warrior Song» og «Only Just Begun», hvor piano er en viktig del av hennes særegne sound.

Det er også mulig å kjøpe en kombinasjonsbillett som gir inngang til Sofia Karlssons konsert på Sparebank 1-scenen etter at Bjørn Eidsvågkonserten er over.

Billetten til den avlyste Sinéad O’Connor-konserten kan benyttes på Bjørn Eidsvåg-konserten.

 

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn