Tilbake

Aurora i Nidarosdomen

Eksklusiv konsert med herlige Aurora i en helt fortryllende ramme i Nidarosdomen. Billetter i salg nå.Nasjonalhelligdommen åpnes for en av landets mest særegne og populære artister. Aurora kommer til Nidarosdomen med et helt spesielt reportoar, skredersydd for anledningen. Sammen med NRK presenterer Olavsfestdagene denne eksklusive konserten i en helt fortryllende ramme.

Torsdag 2. november kommer Aurora tilbake til Trondheim. Sist stod hun på scenen i Borggården under Olavsfestdagene 2016 sammen med Karpe Diem – nå blir det i en mer sakral og intim setting – i selveste Nidarosdomen.

NRK skal sende denne storslåtte konserten i sin helhet på TV i løpet av høsten/vinteren til hele landets forlystelse, men live denne kvelden er det kun et begrenset antall publikummere som får muligheten til å overvære begivenheten. En begivenhet i kraft av at det er ekspressive, herlige og autentiske Aurora som står på scenen, men det er også en begivenhet at kirkerommet åpnes opp for denne typen kunstuttrykk.

Aurora er sitt ansvar bevisst.

– Det føles veldig som om jeg har fått en viktig oppgave. At jeg begir meg ut på noe jeg må ta med sterke armer, åpent sinn og senkede skuldre. Noe jeg må håndtere med respekt, som jeg syns er en utrolig vakker følelse!

Med hjelp av kor, eget band, og gjestemusikere, lover hun at man blant annet får høre en del låter i helt ny drakt.

– Jeg kan ikke tenke meg et vakrere sted å så synge i, forteller Aurora om å synge i den tradisjonsrike katedralen, – å føle på musikken, følelser og alle menneskene som vil være der med meg. Jeg gleder meg, og tror det kommer til å føles helt nydelig, forteller Aurora.

Olavsfestdagene synes det er fantastisk og ikke minst viktig at enda flere skal få oppleve Nidarosdomen, både på konsert og ikke minst på TV skjermer over hele landet.

– Vi synes det er spesielt moro å gjøre det med en artist som vanligvis trekker et annet og yngre publikum enn de som deltar i domens øvrige aktiviteter, sier booking-ansvarlig i Olavsfestdagene, Jens Storli

Aurora har på få år etablert seg som en av våre viktigste artister både i inn- og utland. Bak et forsiktig ytre står hun fram som en av landets sterkeste artister og innehar en enestående scenepersonlighet. På denne konserten vil vi få oppleve henne med egne låter, coverlåter og salmer.

– Alt er tilpasset og arrangert spesielt for Nidarosdomens unike ramme. Vi gleder oss til å dele denne opplevelsen med et stort publikum, avslutter Storli.

Konserten er utsolgt.

Kjøp billett
     
Logo Miljøfyrtårn