Tilbake

Borggårdspasset 2018!

For første gang i festivalens historie tilbyr vi Borggårdspasset 2018

mandag 11. juni, kl 18:11

For første gang i festivalens historie tilbyr vi Borggårdspasset 2018.

Dette gir tilgang til alle våre største konserter i Borggården gjennom hele festivaluken: Grace Jones, Bonnie Raitt/Adam Douglas, Sondre Justad/Dagny, Lars Winnerbäck og avslutningsvis Dionne Warwick. I tillegg inngår konsert med Rasmus og Verdens beste band og Salmekveld. Ikke siden festivalen startet i 1963 har vi kunnet tilby en helhetlig pakke til våre største konserter, slik man har blitt vant til hos de største festivalene de siste årene. Grunnen har rett og slett vært et meget komplekst og stort program der slike løsninger tradisjonelt sett har vært vanskelig å finne. Nå blir det endelig en endring på det!

– Vi har lenge sett behovet for et slikt tilbud til våre mest dedikerte festivalgjengere, og i år får vi det endelig til. Vi vet at det er mange i vårt publikum som har etterspurt en festivalpass-ordning for Olavsfestdagene, og Borggårdspasset 2018 blir derfor et kjærkomment tilbud. Samtidig gjør vi dette fordi vi ønsker å styrke festivalfølelsen og understreke styrken og helheten i vårt konsertprogram i et år med sterke internasjonale navn på plakaten, sier festivaldirektør Petter Myhr.

 

Borggårdspasset 2018 er i salg tirsdag 12. juni kl. 12:00.

 

     
Logo Miljøfyrtårn