Tilbake

Slik blir Stargate-konserten!

Lurer du på hva som skal skje i Borggården den 3. august? Se her!

onsdag 5. juli, kl 09:29

Lurer du på hva som skal skje i Borggården den 3. august? Se her!

Olavsfestdagene jobber nå sammen med Headspin med produksjonen av festkvelden i Borggården den 3. august der Stargate gjør sin konsertdebut. Stjerneskuddet Alan Walker og Stargate-kjenning Ne-Yo kommer også!

Lys, video og røyk kommer til å danne basisen for showet sammen med musikken fra flere av verdens største popstjerner – Rihanna, Coldplay og Beyoncé for å nevne noen. Vi kan love at dette er noe vi aldri har sett maken til i Borggården – eller Trondheim for den saks skyld.

Vi har laget denne videoen for å gi dere et lite inntrykk av hva vi har i vente:

Stargate 3. august

Tidenes fest med Stargate og special guest Alan Walker – Borggården 3. august! Billetter kjøper du her -> https://www.ticketmaster.no/event/one-night-with-stargate-billetter/534993

Dikirim oleh OLAVSFESTDAGENE pada 3 Juli 2017

Og slik har Headspin jobbet med det visuelle showet:

Behind The Scenes – One Night With Stargate

Med heftige visuelle effekter og NE-YO og Alan Walker på laget, kommer Stargate til å lage en vanvittig fest for oss i Borggården 3. august. Og det visuelle som skal vises på de enorme skjermene, det er det Trondheimsbyrået Headspin som står for. Sånn ser det ut behind the scenes når film, grafikk og animasjon utvikles for Stargates første helaftens gig.

Dikirim oleh OLAVSFESTDAGENE pada 18 Juli 2017

 

 

 

 

     
Logo Miljøfyrtårn